Veliko odmaralište Sealife smješteno je nasuprot plaže Konyaalti s Plavom zastavom, a nudi sadržaje i aktivnosti za cijelu obitelj. Dostupni su bazeni s toboganima, spa centar s tretmanima tijela i sadržaji za ronjenje s bocom ili s maskom i disalicom.

Sve klimatizirane sobe hotela u odmaralištu Sealife Family sadrže vlastiti balkon, a iz većine njih pruža se pogled na Sredozemno more. Sve su sobe uređene u nježnim tonovima i obuhvaćaju suvremen namještaj. Moderni sadržaji uključuju TV sa satelitskim programima.

Gosti mogu birati između različitih restorana, koji poslužuju mediteranske specijalitete. Na raspolaganju su razni barovi i disko klub.

Pothodnik omogućava gostima jednostavan pristup plaži. Tim stručnjaka vodi dječji klub smješten u području posvećenom djeci,a hotel obuhvaća teniske terene, saunu i tradicionalnu tursku kupelj.

Hotel u odmaralištu Sealife Family nalazi se na 10 km od povijesne jezgre Antalyje i 30 minuta vožnje do Zračne luke u Antalyji. Do trgovačkog centra i akvarija ima 3 km. Gostima su na raspolaganju besplatno privatno parkiralište i usluga prijevoza iz/do zračne luke na zahtjev.

Broj soba: 240


Like it? Share with your friends!

admin

0 Comments

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.